Περιπετειώδης καταδίωξη δουλεμπόρου με τραυματίες

Περιπετειώδης καταδίωξη δουλεμπόρου με τραυματίες

Η καταδίωξη του Ι.Χ. μάρκας Mercedes με πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας είχε ξεκινήσει από την Εγνατία Οδό Κομοτηνής- Ξάνθης! Όμως, ο 39χρονος Μολδαβός οδηγός του κατάφερνε να ξεφεύγει από τα περιπολικά της Αστυνομίας με ξέφρενους ελιγμούς 

Περιπετειώδης καταδίωξη δουλεμπόρου με τραυματίες
Σε σκηνές από ταινία καταστροφής χολιγουντιανής παραγωγής που άφησαν άφωνους τους διαβάτες στο κέντρο της Καβάλας και έστειλαν στο νοσοκομείο, κατέληξε η προσπάθεια αστυνομικών να σταματήσουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομους μετανάστες!

Η καταδίωξη του Ι.Χ. μάρκας Mercedes με πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας είχε ξεκινήσει από την Εγνατία Οδό Κομοτηνής- Ξάνθης! Όμως, ο 39χρονος Μολδαβός οδηγός του κατάφερνε να ξεφεύγει από τα περιπολικά της Αστυνομίας με ξέφρενους ελιγμούς και μεγάλη ταχύτητα, ώσπου μπήκε στην Καβάλα και στην προσπάθειά του να ξεφύγει συγκρούστηκε διαδοχικά με αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Κλείσιμο
Στην τρελή πορεία του, το ύποπτο αυτοκίνητο χτύπησε και ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 50χρονος οδηγός που διακομίστηκε στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας για τις πρώτες βοήθειες. Παρ’ όλα αυτά, ο δουλέμπορος συνέχισε τους επικίνδυνους ελιγμούς πέφτοντας σε άλλα τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

Όταν το Mercedes ακινητοποιήθηκε από τη σύγκρουση συνελήφθη τραυματισμένος ελαφρά ο αλλοδαπός διακινητής που νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς κατηγορείται για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, πλαστογραφία και σωματική βλάβη από αμέλεια. Ελαφρά τραυματίστηκαν και τέσσερις από τους συνολικά εννέα μετανάστες, τέσσερις από τους οποίους είναι Σύροι, τρεις Ιρακινοί και δύο Αφγανοί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης