Θρίλερ με τρεις νεκρούς σε σκάφος που προσάραξε ανοιχτά της Ερμιόνης
Από τους νεκρούς ο ένας είναι Ελληνας και οι άλλοι δύο Αιγύπτιοι - Άλλοι δύο επιβαίνοντες στο αλιευτικό εντοπίστηκαν τραυματισμένοι σε παραλία
Ένα μεταμεσονύκτιο θρίλερ σημειώθηκε ανοιχτά της Ερμιόνης όταν το λιμενικό ειδοποιήθηκε από αλιευτικό σκάφος ότι ένα δεύτερο σκάφος έχει προσαράξει σε βραχώδη ακτή στο Ακρωτήρι Μουζάκι.
Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετείχαν τρια αλιευτικά, τρια θαλάσσια ταξί, ένα ελικόπτερο σικόρσκι και πλωτά του λιμενικού.
Μετά από έρευνες σε παρακείμενη ακτή εντοπίστηκε ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός επιβαίνοντες του προσαραγμένου αλιευτικού.
Όταν οι λιμενικοί κατάφεραν να προσεγγίσουν το σκάφος βρήκαν μέσα σε αυτό νεκρούς άλλον έναν Έλληνα και άλλους δύο αλλοδαπούς, αιγυπτιακής καταγωγής, στην καμπίνα.
Κλείσιμο
Οι τραυματίες οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου ενώ οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στην Ερμιόνη.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.