Σοκ από τη φρικτή τραγωδία στο Πέραμα

Σοκ από τη φρικτή τραγωδία στο Πέραμα

Παππούς σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε - Αντιμετώπιζε οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα,  λέει φίλος της οικογένειας στο protothema.gr

Σοκ από τη φρικτή τραγωδία στο Πέραμα
Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες στο Πέραμα με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να εντοπίζεται αργά το απόγευμα νεκρό στο σπίτι του στο Πέραμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τη γυναίκα του και στη συνεχεία να αυτοκτόνησε.  

Το protothema.gr βρέθηκε στο σημείο που γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Τα παιδιά τους, συγγενείς και γείτονες βρίσκονται στο σπίτι αυτή την ώρα και δε μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. 

Ο κ. Δημήτρης Βάσαλος είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι των ηλικιωμένων.  Όπως λέει ο παππούς είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια αφού δε τα έβγαζε πέρα με την πενιχρή του σύνταξη. 

Κλείσιμο
Με τη γυναίκα του φαινόταν πάντως να είναι καλά. Είχαν αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια με πέντε παιδιά. Τραγική ειρωνεία; Η μια του κόρη θα τους έβρισκε νεκρούς στο σπίτι τους καθώς μετά από προσπάθειές της να τους εντοπίσει στο τηλέφωνο χωρίς επιτυχία θα ανησυχούσε και θα πήγαινε στο σπίτι να δει τι συμβαίνει.  Εκεί θα βρισκόταν αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα.  Μπροστά στα μάτια της κείτονταν νεκρός ο πατέρας και η μάνα της. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης