Κεραυνός χτύπησε εκκλησία στην Σητεία

Κεραυνός χτύπησε εκκλησία στην Σητεία

Ένα μεγάλο μέρος από το καμπαναριό γκρεμίστηκε, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα ή άλλες υλικές ζημιές

Κεραυνός χτύπησε εκκλησία στην Σητεία
Λαχτάρησαν για τα καλά οι κάτοικοι της κοινότητας Χανδρά στη Σητεία από τον τρομακτικό κρότο ενός κεραυνού που έπεσε πολύ κοντά στα σπίτια τους. Τους έσωσε, όμως, το...  καμπαναριό της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Χαραλάμπους που «τράβηξε» την ισχυρότατη εκκένωση. Ένα μεγάλο μέρος από το καμπαναριό γκρεμίστηκε, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα ή άλλες υλικές ζημιές.

*** Στη Γέργερη, μια οικογένεια έζησε στιγμές τρόμου όταν ένας τεράστιος βράχος βάρους άνω των 15 τόνων ξεκόλλησε από πλαγιά και... «προσγειώθηκε»  στην ταράτσα του σπιτιού της! Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά κινητοποιήθηκαν συνεργεία της δημοτικής ενότητας Ρούβας και ζητήθηκε η βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς  υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει το σπίτι από το υπερβολικό βάρος!

*** Αλλά και στη Σύρο, ένας κεραυνός που έπεσε σε μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. κοντά στο στρατόπεδο της Ερμούπολης προκάλεσε εκτεταμένη διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ξέσπασε και πυρκαγιά που κατασβέστηκε από τέσσερις πυροσβέστες. 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης