Με πρωτοβουλία Βαρβιτσιώτη τροπολογία-λύση για το κοιμητήριο Γλυφάδας

Με πρωτοβουλία Βαρβιτσιώτη τροπολογία-λύση για το κοιμητήριο Γλυφάδας

Προβλέπεται η παραχώρηση στο Δήμο, χώρου που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία στην περιοχή Τερψιθέα για την εγκατάσταση Δημοτικού Κοιμητηρίου 

Με πρωτοβουλία Βαρβιτσιώτη τροπολογία-λύση για το κοιμητήριο Γλυφάδας
Με σημερινή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, η Πολιτεία δίνει λύση σε ένα ζήτημα που ταλαιπωρούσε χρόνια τους πολίτες της Γλυφάδας, αυτό τη ίδρυσης νέου Κοιμητηρίου. Σύμφωνα με αυτήν προβλέπεται η παραχώρηση στο Δήμο, χώρου που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία στην περιοχή Τερψιθέα για την εγκατάσταση μέσα σε αυτού Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελούσε πρόταση του σημερινού Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος το 2011 ως τότε επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Γλυφάδας είχε καταθέσει δημόσια τη συγκεκριμένη πρόταση «ως τη μόνη και ρεαλιστική πρόταση που θα επιλύει οριστικά ένα μείζον ζήτημα για τη Γλυφάδα.

Σήμερα, μάλιστα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής  ο Βαρβιτσιώτης ζήτησε επιτακτικά από τους βουλευτές όλων των κομμάτων να υιοθετήσουν την ρύθμισ稻 Οφείλουμε πάνω από όλα να δείξουμε ότι σεβόμαστε την αγωνία 80.000 συμπολιτών μας για την ταφή των συγγενών τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης