Λίγο μετά τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης ομάδα ατόμων σταμάτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, λεωφορείο της ΕΘΕΛ στο ύψος του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Αθήνας και αφού κατέβασε τον οδηγό και τους επιβάτες πέταξε μέσα στο όχημα βόμβα μολότοφ.
Στη συνέχεια η ομάδα επιτέθηκε με πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί τελικώς δόθηκαν στην κυκλοφορία η Πατησίων από την Αιόλου μέχρι την Κοδριγκτώνος και η Λεωφόρος Αλεξανδρας από το ύψος της Μαυρομματέων. Οι δρόμοι είχαν αποκλεισθεί αμέσως μετά την επίθεση στο λεωφορείο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.