Λάρισα: Ζευγάρι διέρρηξε κατάστημα αλλά συνελήφθη

Λάρισα: Ζευγάρι διέρρηξε κατάστημα αλλά συνελήφθη

Το ζευγάρι ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

Λάρισα: Ζευγάρι διέρρηξε κατάστημα αλλά συνελήφθη
Μέσα σε λίγες ώρες εντόπισαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι διέρρηξαν ένα κατάστημα στην Ατης Λάρισας και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή του όσα χρήματα υπήρχαν.

Οι δυο Έλληνες, ένας 41χρονος και μια 54χρονη, είχαν κλέψε 330 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν ακέραια στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Το ζευγάρι ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Μυστήριο καλύπτει την διάρρηξη που έγινε σε ένα κατάστημα στον Πύργο, χωρίς να υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να κλέψουν ένα φορητό υπολογιστή και 60 ευρώ και να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

*** Την περίφραξη του εργοταξίου ενός 67χρονου στην περιοχή της Αγγινάρας στον Πύργο έκοψαν άγνωστοι και, αφού τρύπωσαν στο εσωτερικό, άρπαξαν τις μπαταρίες από έξι οχήματα που ήταν σταθμευμένα εκεί, ενώ προκάλεσαν και σοβαρές φθορές. Η αξία των συσσωρευτών που εκλάπησαν φτάνει τα 850 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης