Απο τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός του ΙΧ ενώ τραυματιστηκε και ο συνεπιβάτης που διακομίστηκε σε νοσοκομείο - Πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στο 380 χλμ της Εθνικής οδού Αγρινίου-Μεσολογγίου στον κόμβο της Πλευρώνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που κατευθυνόταν απο Αγρίνιο προς Μεσολόγγι εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να βγει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με φορτηγό. Απο τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός του ΙΧ ενώ τραυματιστηκε και ο συνεπιβάτης που διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού που και αυτός μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.