Έπιασαν νεαρό διακινητή ναρκωτικών στην Χαλκίδα

Έπιασαν νεαρό διακινητή ναρκωτικών στην Χαλκίδα

Ήταν έτοιμος για... διανομή αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί

Έπιασαν νεαρό διακινητή ναρκωτικών στην Χαλκίδα
Για... διανομή ήταν έτοιμος ένας νεαρός διακινητής ναρκωτικών, αλλά τον πρόλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στη Χαλκίδα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν το εμπόρευμά του και άλλα σύνεργα.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι του 22χρονου βρέθηκαν πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 31 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και έξι αυτοσχέδια νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία του εμπορεύματος. Στην κατοχή του νεαρού κατασχέθηκαν και 100 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην συνοικία του Αγίου Οικουμενίου στα Τρίκαλα εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έναν 54χρονο να περιφέρεται ύποπτα και του έκαναν έλεγχο. Στην κατοχή του βρήκαν οκτώ γραμμάρια ηρωίνης και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Με 74 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος Xanax για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 39χρονος ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης