Ρόδος: Έκλεβαν το σπίτι με τους ενοίκους μέσα

Ρόδος: Έκλεβαν το σπίτι με τους ενοίκους μέσα

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, αλλά κανένα από αυτά δεν αντιλήφθηκε τους απρόσκλητους «επισκέπτες»

Ρόδος: Έκλεβαν το σπίτι με τους ενοίκους μέσα
«Μυρωδιά» δεν πήρε μια τετραμελής οικογένεια όταν, πρωί- πρωί, μπήκαν κλέφτες στο σπίτι τους στην Κρεμαστή της Ρόδου και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα! Ευτυχώς, τους πήρε είδηση μια γειτόνισσα που άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, αλλά κανένα από αυτά δεν αντιλήφθηκε τους απρόσκλητους «επισκέπτες» παρά μόνο όταν άκουσαν τις κραυγές της γειτόνισσας και τους είδαν να φεύγουν με ένα ασημί αυτοκίνητο! Η περιγραφή του οχήματος και των μελαψών νεαρών επιβατών του δόθηκε στην Αστυνομία που προσπαθεί να τους εντοπίσει.

*** Λάτρεις του… οινοπνεύματος ήταν τρεις άνδρες ηλικίας 44, 43 και 39 χρόνων, οι οποίοι απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου στην Αλεξανδρούπολη για να κλέψουν οκτώ φιάλες αλκοολούχων ποτών! Όμως, ο περιπτερούχος αντιλήφθηκε την κλοπή και κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ,. που συνέλαβαν τους δράστες και του επέστρεψαν τα κλεμμένα μπουκάλια.

*** Μπήκε σε ένα κατάστημα της Δράμας δήθεν για να ψωνίσει, αλλά εκμεταλλεύτηκε ότι η υπάλληλος ήταν απασχολημένη και άρπαξε το… κινητό της ένας 35χρονος! Μάλιστα, το πούλησε στη συνέχεια σε έναν 45χρονο αντί 20 ευρώ! Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και το κινητό αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης