Ήταν μεθυσμένος, μετέφερε και ναρκωτικά!

Ήταν μεθυσμένος, μετέφερε και ναρκωτικά!

Είχε λόγους που αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την πρόθεση των τροχονόμων να του κάνουν αλκοτέστ, ένας νεαρός οδηγός που ακινητοποιήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, εκτός από τα ναρκωτικά που είχε κρυμμένα στο αυτοκίνητό του, ήταν και μεθυσμένος!

Ήταν μεθυσμένος, μετέφερε και ναρκωτικά!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο οδηγό και τον 25χρονο συνοδηγό του, όταν έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο και βρήκαν προσεκτικά κρυμμένη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,8 γραμμαρίων.

Ο 30χρονος προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα και οι άνδρες της Τροχαίας επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο μέθης, όμως αρνήθηκε. Πάντως, συνελήφθη μαζί με τον 25χρονο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, με κοινή κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο 30χρονος κατηγορείται επίσης για απείθεια και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Οι πληροφορίες για εμπορία ναρκωτικών που είχαν οι άνδρες της Δίωξης, τους οδήγησαν στο σπίτι ενός 23χρονου Αλβανού όπου έκαναν έρευνα και βρήκαν 120 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 500 ευρώ. Ο 23χρονος, που βρίσκεται παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Μια χασισοφυτεία από επτά δενδρύλλια ύψους ως δυο μέτρων καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στη Χαλκιδική ένας 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με την 49χρονη Ουγγαρέζα φίλη του, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς την ανάλογη συνταγή γιατρού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης