Παιδική πορνογραφία στην Καβάλα μέσω... Πτολεμαΐδας

Παιδική πορνογραφία στην Καβάλα μέσω... Πτολεμαΐδας

Στο σπίτι βρέθηκαν μία κεντρική μονάδα υπολογιστή και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος που περιείχαν φωτογραφίες και βίντεο ανήλικων παιδιών σε σεξουαλικές σκηνές με ενήλικα άτομα

Παιδική πορνογραφία στην Καβάλα μέσω... Πτολεμαΐδας
Προσωρινά έμενε στην Καβάλα ένας 39χρονος, αλλά στο σπίτι που κατοικούσε είχε αφήσει όλα τα πειστήρια που αποδείκνυαν την εμπλοκή σε υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας! Το ανατριχιαστικό υλικό βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι βρέθηκαν μία κεντρική μονάδα υπολογιστή και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος που περιείχαν φωτογραφίες και βίντεο ανήλικων παιδιών σε σεξουαλικές σκηνές με ενήλικα άτομα και κατασχέθηκαν για να αποσταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για περαιτέρω εξέταση.

Κλείσιμο
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια στην Πτολεμαΐδα, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του δράστη, άνδρες της οποίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του και στο σπίτι του βρέθηκαν άλλος ένας σκληρός δίσκος και μια κάρτα μνήμης που εξετάζονται εργαστηριακά μαζί με το κινητό του 39χρονου, ο οποίος οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης