Εντόπισαν από πού έστειλε το μήνυμά του ο Ξηρός

Εντόπισαν από πού έστειλε το μήνυμά του ο Ξηρός

Τι προέκυψε από το ηλεκτρονικό ίχνος του υπολογιστή από τον οποίο εστάλη το βίντεο και η επιστολή 

Εντόπισαν από πού έστειλε το μήνυμά του ο Ξηρός
Εντοπίστηκε, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, το σημείο από όπου εστάλη η επιστολή και το βίντεο του δραπέτη της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

Οι αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι επρόκειτο για internet café που βρίσκεται στην περιοχή της Καισαριανής, δεν επιβεβαιώνονται επισήμως.

Κλείσιμο
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Αστυνομικοί προσπαθούν να ερευνήσουν πώς ακριβώς έστειλε το βίντεο ο Χριστόδουλος Ξηρός, ποιοι τον βοήθησαν, πού βρίσκεται ο χώρος όπου βιντεοσκοπήθηκε το τετράλεπτο μήνυμά του, αλλά και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το mega, οι Αρχές εικάζουν ότι το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού γυρίστηκε στο κρησφύγετο του, δηλαδή σε κάποιο διαμέρισμα ή κάποια μονοκατοικία στην Αθήνα, όπου βρίσκονται τα ασύλληπτα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι ο δραπέτης μετά την απόδρασή του μπήκε μέσα σε αυτό το σπίτι και δεν ξαναβγήκε, ενώ θεωρούν σίγουρο ότι είχε βοήθεια στην καταγραφή του συγκεκριμένου μηνύματος θανάτου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης