Δικογραφία για 482 ιστοσελίδες παράνομου τζόγου σχηματίστηκε κατόπιν πολύμηνων διαδικτυακών ερευνών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.
Τα εν λόγω sites λειτουργούσαν χωρίς τις προβλεπόμενες από τον νόμο διατυπώσεις. Όπως έδειξαν οι έρευνες σχετικά με τις χώρες όπου βρίσκονταν οι servers τους, οι πέντε από τις ιστοσελίδες είχαν ως έδρα την Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιπες 477 χώρες του εξωτερικού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση από ελληνικούς παρόχους υπηρεσιών Ίντερνετ.
Σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.