Την ώρα που η 16χρονη Μυρτώ δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο Πακιστανός «δράκος» της Πάρου που την κακοποίησε το 2012, καταδικάστηκε σήμερα για το αδίκημα της ψευδορκίας.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο δικαστικό μέγαρο της Σύρου και καταδικάστηκε για το αδίκημα της ψευδορκίας, καθώς είχε δηλώσει ότι είναι ανήλικος όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από το δικαστήριο.
Το τριμελές πλημμελειοδικείο του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κοπέλας.
Η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας πήρε αναβολή καθώς η μοναδική μάρτυρας της υπόθεσης, η μητέρα της Μυρτούς, βρίσκεται στην Αμερική στο πλευρό της κόρης της.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.