Με τη ζωή του πλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής (25/10) ένας άνθρωπος την απόφαση του να ταξιδέψει λαθραία με εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.
Ο λαθρεπιβάτης, πιθανότατα στο σταθμό της Θεσσαλονίκης, σκαρφάλωσε χωρίς να γίνει αντιληπτός στην οροφή βαγονιού της αμαξοστοιχίας. Το τρένο ξεκίνησε κάποια στιγμή το δρομολόγιο του, ώσπου στη σήραγγα των Τεμπών στο ύψος της Ραψάνης κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα ισχύος 25.000 βολτ, που διαπερνά τα καλώδια ηλεκτροκίνησης. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, με την αμαξοστοιχία να ακινητοποιείται λόγω βραχυκυκλώματος.
Μετά από αρκετή ώρα η αμαξοστοιχία έφτασε στον επόμενο σταθμό, όπου διενεργήθηκε ο απαραίτητος έλεγχος και τότε αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί. Τεχνικοί του ΟΣΕ, άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το φύλο του λαθρεπιβάτη.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»