Χωρίς μετρό και τρένα του ΗΣΑΠ θα μείνουν την Πέμπτη οι επιβάτες από τις 11:00-15:00 εξαιτίας της στάσης εργασίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι.
Η σταση γίνεται ως απάντηση στο καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης που έχει επιβληθεί στους εργαζόμενους τους τελευταίους περίπου 10 μήνες, και η οποία, όπως εξηγούν, τους αποτρέπει από το να διεκδικήσουν τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους.
Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα γίνουν γενικές συνελεύσεις των σωματείων.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.