Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Δράμα

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Δράμα

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στρατόπεδο που μετατράπηκε ξαφνικά και εν αγνοία τους σε κέντρο για την υποδοχή αλλοδαπών

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Δράμα
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας οδηγούνται αυτή την ώρα οι πέντε Έλληνες ηλικίας 36, 37, 39, 41 και 42 χρόνων και ένας 32χρονος Αλβανός που φέρονται να συμμετείχαν στα σοβαρά επεισόδια σε βάρος αστυνομικών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αξιωματικού τη Δευτέρα έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στο Παρανέστι.

Όλοι συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, στάση και απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στρατόπεδο που μετατράπηκε ξαφνικά και εν αγνοία τους σε κέντρο για την υποδοχή αλλοδαπών, αλλά αντιμετωπίστηκαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Άλλοι εννέα, από αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια, έχουν αναγνωριστεί, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και αναζητούνται.

Μεταξύ τους είναι και αυτός που πυροβόλησε δυο φορές με κυνηγετικό όπλο στον αέρα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής των συγκεντρωμένων με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης