Ο «προφήτης» Ζουρούμπαμπελ έγινε …Λούης!

Ο «προφήτης» Ζουρούμπαμπελ έγινε …Λούης!

Αφού διαψεύστηκαν οι «προφητείες» του για ερχομό της  Δευτέρας Παρουσίας την Πέμπτη 19 Ιουλίου, εξαφανίστηκε από την Φαιά Πέτρα στις Σέρρες...

Ο «προφήτης» Ζουρούμπαμπελ έγινε …Λούης!
Αφού διαψεύστηκαν οι «προφητείες» του για ερχομό της  Δευτέρας Παρουσίας την Πέμπτη 19 Ιουλίου, ο «προφήτης» Ζουρούμπαμπελ, εξαφανίστηκε από την Φαιά Πέτρα στις Σέρρες, όπου είχε στήσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο ένα ιδιόρρυθμο κοινόβιο, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του.

Ο αμερικανός «προφήτης», άφησε πίσω του τις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στις Σέρρες, όπου εκτός από καλλιέργεια … ζαρζαβατικών, βιντεοσκοπούσε τα «κηρύγματα» του για την έλευση του Μεσσία και τα μετέδιδε  μέσω YouTube.

Παλαιότερα ο ίδιος είχε δηλώσει πως  ο Θεός του υπέδειξε να καταφύγει στο μικρό χωριό των Σερρών, προκειμένου να … σωθεί από τον επικείμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που όπως υποστηρίζει, θα ξεσπάσει τον Ιούλιο και θα είναι καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη.
Κλείσιμο

Ωστόσο ο αμερικανός «προφήτης», εξαφανίστηκε από τις Σέρρες λίγο πριν την επίμαχη ημερομηνία. Πληροφορίες αναφέρουν πως επέστρεψε εσπευσμένα στις ΗΠΑ εξαιτίας λήξης ισχύος της ταξιδιωτικής βίζας του, ενώ το δρόμο της επιστροφής στη χώρα τους πήραν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του επίδοξου «προφήτη».

Η παρουσία του Ζουρούμπαμπελ, στην περιοχή είχε θορυβήσει την τοπική εκκλησία, με τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο,  να αναφέρεται πολλές φορές στα κηρύγματα του στον αιρετικό «προφήτη».Πάντως  οι κάτοικοι της Φαιάς Πέτρας, μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που η παρουσία του έδινε μια γραφική νότα στην καθημερινότητά τους.

Δείτε βίντεο από παλαιότερες δηλώσεις του «προφήτη» σε τοπικό κανάλι των Σερρών:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης