Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρίσκονται οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι για την φονική επίθεση από την οποία επήλθε η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί τις τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.
Τα μέτρα και σήμερα στα δικαστήρια είναι δρακόντεια, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται εντός των δικαστηρίων ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο μπλε κλούβες της αστυνομίας. Από τις 12:30 περίπου, οπαδοί της ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά από το χθεσινό κάλεσμα των οργανωμένων, πριν την κηδεία του 29χρονου που θα τελεστεί στις 17:00 στην Ελευσίνα.
Πριν λίγο δημιουργήθηκε ένταση με τους οπαδούς της Ένωσης να πετούν μπουκάλια και αντικείμενα προς την αστυνομία, αλλά και τους δημοσιογράφους που βρίσκονται συγκεντρωμένοι.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.