Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί στο λιμάνι Νέων Επιβατών - Ερευνάται αν ήταν μητέρα και γιος

Θεσσαλονίκη: Δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου οι δύο νεκροί στο λιμάνι Νέων Επιβατών - Ερευνάται αν ήταν μητέρα και γιος

Δεν βρέθηκε σημείωμα, δεν φαίνεται να προηγήθηκε καβγάς - Υπήρχαν και σακιά άμμου στο αυτοκίνητο - «Η ηλικία της γυναίκας είναι περίπου 70 και του άνδρα περίπου 50 ετών, θα μπορούσε να είναι μητέρα και γιος», ανέφερε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου 

aftokinito-thes-main1
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος των δύο ατόμων, τα οποία ανασύρθηκαν νεκρά από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας και η γυναίκα που εντοπίστηκαν νεκροί, ήταν δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου και μεταξύ τους με σχοινιά.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκαν σακιά με άμμο. Σημειώνεται, ότι πληροφορίες που για την ώρα δεν επιβεβαιωνονται, αναφέρουν ότι πρόκειται για μητέρα και γιο. Πρόκειται για έναν άνδρα 50 ετών και μια γυναίκα περίπου 70 ετών. 

Δεμένοι στο τιμόνι του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν ο άνδρας και η γυναίκα που ανασυρθηκαν νεκροί (2)


Δεμένοι στο τιμόνι του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν ο άνδρας και η γυναίκα που ανασυρθηκαν νεκροί (1)
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται ότι οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, που έπεσε στο νερό στις 2 το μεσημέρι στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ανασυρθηκαν νεκροί περίπου δύο ώρες μετά. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν τα δύο άτομα, που παρέμειναν για περίπου δύο ώρες στη θάλασσα και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Περί τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του μαύρου αυτοκινήτου από τον βυθό και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν για εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, πρόκειται για έναν άνδρα γνωστών στοιχείων και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι ανευρέθηκαν σε ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς και οι δύο ήταν δεμένοι στο τιμόνι του οχήματος, αλλά και μεταξύ τους. 

Η ίδια τόνισε ότι θα γίνει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής και εργαστηριακές εξετάσεις, που αναμένεται να δείξουν τις συνθήκες που έγινε το συμβάν. Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε εντός του οχήματος κάποιο σημείωμα, ούτε σημάδια που να δείχνουν ότι είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο protothema.gr ότι είδε το αυτοκίνητο να σταματάει και στη συνέχεια να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να πέφτει στον βυθό. «Είμαι σίγουρος ότι τις χειροπέδες τις έβαλαν εδώ, καθώς δεν θα μπορούσε διαφορετικά να οδηγήσει το αυτοκίνητο για τέτοια απόσταση. Δεν άκουσα κάποιον καβγά ή φωνές» ανέφερε.

aftokinito-thess__8_
aftokinito-thess__7_
aftokinito-thess__6_
aftokinito-thess__5_
aftokinito-thess__4_
aftokinito-thess__3_
aftokinito-thess__2_
aftokinito-thess__1_


Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης