Μαφιόζικη δολοφονία στα Βριλήσσια

Μαφιόζικη δολοφονία στα Βριλήσσια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών - Τον πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο που βρέθηκε λίγο αργότερα καμμένο στο Χαλάνδρι

vrilissia343
Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός πριν από λίγη ώρα στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια. Αγνωστοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του. Σύμφωνα με το vrilissiapress.gr, η περιοχή έχει κατακλυστεί από αστυνομικούς.

Το θύμα, ηλικίας 55 ετών, περίπου στις 3.20 το μεσημέρι περπατούσε στην οδό Υμηττού όταν τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο το πυροβόλησαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο, μια BMW, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμμένο στο Πάτημα Χαλανδρίου, στην οδό Φιλίπου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας. Επί τόπου μεταβαίνει ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μία περίοικος μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε ότι «οι πυροβολισμοί ήταν πολύ δυνατοί. Ταραχθήκαμε όλοι. Νομίζω το συμβάν έγινε γύρω στις τρεις και κάτι. Πρέπει να έπεσαν έξι με επτά σφαίρες. Βλέπαμε τον κόσμο να πέφτει στο έδαφος και μπήκαμε μέσα σε ένα κατάστημα γιατί δεν ξέραμε από που έρχονταν οι πυροβολισμοί. Είδαμε πίσω από τη βιτρίνα του καταστήματος που είχαμε μπει τον άνδρα που ήταν πεσμένος στο έδαφος».
Βριλήσσια πυροβολισμός (1)

«Την ώρα των πυροβολισμών βγήκα να καπνίσω και ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Ήταν πολύ έντονοι, τρομάξαμε, είχαμε και ένα περιστατικό με ελικόπτερα και δεν ξέρω εάν τα δύο συμβάντα έχουν σχέση. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν περίεργο γι αυτή την περιοχή. Οι πυροβολισμοί πρέπει να ήταν ή επτά ή οκτώ. Κατευθείαν πήγαμ στο σημείο της επίθεσης για να δούμε τι έγινε», επεσήμανε ένας ακόμη περίοικος, 
Βριλήσσια πυροβολισμός (2)


Ειδήσεις σήμερα:

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Σε ρόλο… κούριερ, παραδίδει αυτοπροσώπως τα παπούτσια της συλλογής της

Ερντογάν: Δεν μας ενδιαφέρουν οι κυρώσεις από την ΕΕ – Οι «τίμιοι ηγέτες» δεν τις θέλουν

Στο 86% η αποτελεσματικότητα του κινεζικού εμβολίου της Sinopharm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης