Ενα μοναδικό φαινόμενο ζουν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες οι κάτοικοι του Ορεγκον. Μία μυστηριώδης λίμνη που επάξια έχει ονομαστεί «Lost Lake» («Χαμένη Λίμνη») κάθε άνοιξη κυριολεκτικά εξαφανίζεται! Στη λίμνη υπάρχει μία τρύπα η οποία ρουφάει μία φορά κάθε 12 μήνες όλο το νερό. Αργότερα μέσα στο χρόνο η λίμνη ξαναγεμίζει από τα χιόνια που λιώνουν στα γύρω βουνά που την περιβάλλουν. Φέτος, κάτοικος της περιοχής κατέγραψε με τη βιντεοκάμερά του το φαινόμενο και το βίντεο έχει γίνει viral!
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.