Ανοδικό «γύρισμα» με κέρδη για τη Wall Street

Ανοδικό «γύρισμα» με κέρδη για τη Wall Street

Άλμα άνω των 200 μονάδων για τον Dow Jones- Άνοδος 0,94% για τον S&P 500 στις 2.021 μονάδες, ενώ κατά 0,97% υψηλότερα κινήθηκε ο Nasdaq στις 4.683 μονάδες

Ανοδικό «γύρισμα» με κέρδη για τη Wall Street
Ανοδικό ξέσπασμα για τις αμερικανικές μετοχές, μετά την πτώση των προηγούμενων ημερών, επειτα από τα καλύτερα των εκτιμήσεων εταιρικά μεγέθη τριμήνου αλλά και την ανοδική πορεία των τιμών του πετρελαίου.

Έτσι, παρά τις αρχικές απώλειες - που έφθασαν μέχρι και τις 100 μονάδες- ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 1,3%, διαμορφούμενος στο επίπεδο των 17.417 μονάδων. Άνοδος 0,94% για τον S&P 500 στις 2.021 μονάδες, ενώ κατά 0,97% υψηλότερα κινήθηκε ο Nasdaq στις 4.683 μονάδες.

«Το μακροοικονομικό περιβάλλον είναι καλό. Το 48% των εταιρειών που είναι εισηγμένες στον S&P 500 προσφέρουν μερίσματα τα οποία είναι υψηλότερα από την απόδοση των 10ετών αμερικανικών ομολόγων», σπεύδει να τονίσει ο Terry Sandven, επικεφαλής επενδύσεων στην U.S. Bank Wealth Management.

Σημαντικές πιέσεις για τη  μετοχή της Alibaba Group καθώς δεν ικανοποίησε με τα οικονομικά της αποτελέσματα, ενώ πτώση 11% καταγράφει η μετοχή της Qualcomm, μετά την υποβάθμιση των εκτιμήσεών της για κέρδη και έσοδα στο έτος χρήσης 2014-15.

Κέρδη 2,35% για τη μετοχή της Ford Motor, η οποία ικανοποίησε με τα οικονομικά της μεγέθη, με αυτή της McDonald's να ενισχύεται κατά 4,83%.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης