Ισχυρή άνοδος στη Wall Street

Ισχυρή άνοδος στη Wall Street

Ο Dow σημείωσε άνοδο 1,31% στις 16.615 μονάδες - Ο S&P 500 ενισχύθηκε 1,94% στις 1.941 μονάδες

Ισχυρή άνοδος στη Wall Street
Aνοδο για τέταρτη συνεχή μέρα κατέγραψε η Wall, καθώς οι επενδυτές εκτιμούν ότι η ΕΚΤ θα ενισχύσει τα μέτρα τόνωσης της οικονομίας, ενώ Αpple προβλέπει ρεκόρ πωλήσεων.

Ο Dow σημείωσε άνοδο 215 μονάδων ή 1,31% στις 16.615 μονάδες, "γυρίζοντας" θετικά την χρονιά. Ο S&P 500 ενισχύθηκε 1,94% στις 1.941 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη 2,38% στις 4.419 μονάδες.

Η Apple ενισχύθηκε 2,72%, καθώς ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των iPhone έφτασαν τα 39,2 εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο του έτους, καταγράφοντας αύξηση 16% σε σχέση με πέρυσι. Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας άγγιξαν τα 42,1 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας τις προβλέψεις για κέρδη ύψους 8,5 δισ. δολαρίων.

"Σχεδόν κόβεται η ανάσα σε όποιον κοιτάξει την Apple. Είναι τόσο μεγάλη εταιρεία και τόσο σημαντική για τον S&P 500 και τον τομέα της τεχνολογία, έτσι ώστε έχει πολύ μεγάλη επιρροή", δήλωσε ο Hugh Johnson , πρόεδρος του Hugh Johnson Advisors , ο οποίος κατέχει μετοχές της Apple, αλλά δεν θα αγοράσει άλλες στις τρέχουσες τιμές.

Κέρδη 6,8 δισ. δολαρίων ή 6,70 δολάρια στη μετοχή, ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο ή Yahoo, μετά το τέλος της συνεδρίασης.
Κλείσιμο

Tα έσοδα της εταιρείας κυμάνθηκαν στο 1,09 δισ. εξαιρουμένου του κόστους εξαγορών. Στα αποτελέσματα συμπεριλαμβάνεται και το κέρδος από την πώληση μετοχών της Alibaba κατά την είσοδο της εταιρείας στο χρηματιστήριο...

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης