Δωρεάν επιχειρηματικές συμβουλές από τη ΓΣΕΒΕΕ σε μικρές επιχειρήσεις

Δωρεάν επιχειρηματικές συμβουλές από τη ΓΣΕΒΕΕ σε μικρές επιχειρήσεις

Με την οικονομική κρίση να έχει πλήξει πολλές μικρές, οικογενειακές κυρίως, επιχειρήσεις στην Αθήνα, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος, ανέλαβε την πρωτοβουλία να δώσει συμβουλευτική υποστήριξη σε μερικές από αυτές

Δωρεάν επιχειρηματικές συμβουλές από τη ΓΣΕΒΕΕ  σε μικρές επιχειρήσεις
Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ ( Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη σε μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις, που έχουν πληγεί από την κρίση και η έδρα τους είναι στο Δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ πρόκειται να λάβουν συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα καθημερινής επιχειρηματικότητας συνολικά 580 επιχειρήσεις μέχρι τα μέσα του 2015. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος του δήμου της Αθήνας «Έργο: Αθήνα».

Κλείσιμο
Οι παροχές συμβουλών θα αφορούν κυρίως θέματα βιωσιμότητας και ρευστότητας των επιχειρήσεων και θα γίνουν από εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους για περίοδο τριών μηνών σε όσες επιχειρήσεις εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://tinyurl.com/consulting-athens. Εναλλακτικά, μέσω FAX στο 210-3838027.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους κ.κ. Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη, Τζουλιάνα Κοντίνη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 210-8846852 εσωτ. 403-404.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης