Το εκπληκτικό άλμπουμ του Αρκά «Αν πετάξει το πουλί» είναι στο ΘΕΜΑ

Το εκπληκτικό άλμπουμ του Αρκά «Αν πετάξει το πουλί» είναι στο ΘΕΜΑ

Με τον καλύτερο τόμο της σειράς ολοκληρώνονται οι «Χαμηλές Πτήσεις». Κάθε σελίδα, κάθε καρέ, είναι και μια απόδειξη ότι το τρομερό μικρό σπουργίτι έχει ξεφύγει εντελώς -όπως και το αστείρευτο ταλέντο του Αρκά

Το εκπληκτικό άλμπουμ του Αρκά «Αν πετάξει το πουλί» είναι στο ΘΕΜΑ
Αυτή την Κυριακή, το εκπληκτικό άλμπουμ του Αρκά «Αν πετάξει το πουλί...» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις» είναι στο ΘΕΜΑ.

Σε αυτό το τελευταίο και μνημειώδες (ως προς την ωμή, «πατροκτόνο» ειρωνεία) άλμπουμ των «Χαμηλών Πτήσεων», το μικρό σπουργίτι θέλει να μεταμορφωθεί σε ροζ φλαμίνγκο, συγγράφει μυθιστόρημα, κατόπιν κρυολογεί και τελικά γνωρίζει την φιλενάδα του πατέρα του, όταν εκείνος αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή στη συναισθηματική του ζωή. «Ξέρεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένα πουλί όταν μάθει να πετάει;» ρωτά τον μοναδικό γονέα που γνωρίζει ο γιός. Και ο ίδιος απαντά «να πετάξει τον πατέρα του στα σκουπίδια». Το χάσμα γενεών δεν θα μπορούσε να είναι βαθύτερο και πιο απόκρημνο ανάμεσα στα δύο σπουργίτια. Ευτυχώς όμως υπάρχει το χιούμορ του Αρκά, μια γέφυρα μεταξύ υιού και πατρός, φτιαγμένη από αδυσώπητες, μεγαλοφυείς ατάκες.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το εκπληκτικό άλμπουμ του Αρκά «Αν πετάξει το πουλί...» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).


Κλείσιμο

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης