Το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Κάνε πουλί να δεις καλό» είναι στο ΘΕΜΑ

Το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Κάνε πουλί να δεις καλό» είναι στο ΘΕΜΑ

Το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Κάνε πουλί να δεις καλό» είναι στο ΘΕΜΑ
Το μικρό σπουργίτι ρίχνει τη μία ατάκα πίσω από την άλλη, με στόχο πάντα τον απελπισμένο πατέρα-πουλί. Κάθε σελίδα και μια σπουδή στο αμείλικτο χιούμορ, δια χειρός του μοναδικού Αρκά.

Αυτή την Κυριακή το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Κάνε Πουλί να δεις καλό» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις» είναι στο ΘΕΜΑ

«Δεν μου χρειάζεται μόρφωση, εγώ είμαι μεγαλοφυία από μόνος μου» μονολογεί ο μικρός -και το πιστοποιεί στον πατέρα του με μια επίδειξη γνώσεων, του τύπου «ο Λεονάρντο ντα Βίντσι πήρε το βραβείο Νόμπελ επειδή ανακάλυψε την Αμερική». Κατόπιν, ο μικρός περνά στις κοινωνικές επαφές: Γνωρίζοντας ένα ηλικιωμένο μέλος της κοινότητας των πουλιών, με όλο τον σεβασμό και τη διακριτικότητα που (δεν) τον διακρίνει, λέει στον γέροντα που πιστεύει ότι, παρά την ηλικία του, είναι υγιής «αυτό είναι φυσικό. Γιατί όσα μικρόβια είχατε, έχουν πεθάνει πια από γηρατειά».
Το ρεσιτάλ ωμού σαρκασμού από τον Αρκά κατακτά νέα υψίπεδα με το άλμπουμ «Κάνε Πουλί να δεις καλό», ένα από τα πιο αστραφτερά διαμάντια της σειράς «Χαμηλές Πτήσεις». 

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Κάνε Πουλί να δεις καλό» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις»
Κλείσιμο

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης