Δείτε το κλιπ της κωμωδίας του καλοκαιριού «Πάρτι Γυναικών»

Δείτε το κλιπ της κωμωδίας του καλοκαιριού «Πάρτι Γυναικών»

Τι γίνεται όταν πέντε γυναικές παρτάρουν στο Μαϊάμι για ένα...εργένικο Σαββατοκύριακο;

Δείτε το κλιπ της κωμωδίας του καλοκαιριού «Πάρτι Γυναικών»
Το protothema.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά το κλιπ της κωμωδίας του καλοκαιριού «Πάρτι γυναικών» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου από τη Feelgood Records.

Στην ταινία θα απολαύσουμε την Scarlett Johansson (Lost in Translation, The Avengers, Under the Skin) στον πιο ξεκαρδιστικό ρόλο της καριέρας της. Η Johansson δίνει πάσες στις πολύ δυνατές συμπαίκτριές της και τo σόου καλά κρατεί, καθώς οι Kate McKinnon (Saturday Night Live, Ghostbusters) και Jillian Bell (22 Jump Street, The Night Before) αναδεικνύονται ηγετικές μορφές για μια ακόμα φορά σε αυτό το είδος κωμωδίας.

Κλείσιμο
Την πεντάδα γέλιου συμπληρώνουν οι Ilana Glazer (Broad City) και η γοητευτική ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Zoë Kravitz (After Earth, X-Men, Mad Max: Fury Road).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Lucia Aniello (Broad City), ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί η ίδια μαζί με τον βασικό συνεργάτη της Paul W. Downs (Broad City).

Οι ηρωίδες της ταινίας είναι πέντε κολλητές φίλες που στο κολλέγιο δεν άφηναν πάρτι για πάρτι και έπαιρναν μέρος στους πιο περίεργους διαγωνισμούς. Δέκα χρόνια μετά αποφασίζουν να βρεθούν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι για το bachelorette πάρτι της Jess (Scarlett Johansson).

Τα πράγματα για την Jess και τις 4 φίλες της,  Pippa (Kate McKinnon), Frankie (Ilana Glazer), Alice (Jillian Bell) και Blair (Zoë Kravitz), ξεκινάνε δυναμικά, αφού οι κοπέλες προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο και να θυμηθούν κάτι από τις ακρότητες του ένδοξου παρελθόντος τους. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας stripper πέφτει νεκρός στο σαλόνι τους.

Εκεί που νομίζουν ότι είναι χαμένες, θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλές πτυχές της ιστορίας που δεν έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη, και θα προσφέρουν άπλετες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου και κωμικοτραγικών καταστάσεων.




Γυναικεία Υπόθεση
«Στην πραγματικότητα το Πάρτι Γυναικών μιλάει για τη φιλία», σχολιάζει η Scarlett Johansson, η οποία σε αυτήν την ταινία μάς προσφέρει απλόχερα ένα δείγμα του κωμικού της ταλέντου. «Συνήθως, θεωρούμε ότι έχουμε την αποκλειστικότητα σε ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά στη ζωή μας. Η ταινία λειτουργεί σαν μια προειδοποίηση: τίποτα στη ζωή δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως δεδομένο. Ειδικά σε θέματα φιλίας θα πρέπει και τα δύο μέρη να λειτουργούν βασικά με γνώμονα το σεβασμό. Η ταινία τελικά φτάνει σε σημείο να αποθεώσει την έννοια της φιλίας και να μας υπενθυμίζει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς για τον φίλο του. Πίσω από αυτή την ξέφρενη κωμωδία κρύβεται τελικά μια ζεστή ιστορία που πραγματεύεται την πολύπαθη αυτή έννοια της φιλίας», καταλήγει η ηθοποιός.

Αφού το Πάρτι Γυναικών είναι σκηνοθετημένο από μια γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι η ταινία έχει τη δική της ξεχωριστή οπτική. “Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, υπάρχει μια έλλειψη ιστοριών που εκφράζεται από την οπτική γωνία των γυναικών, ειδικά στο είδος της κωμωδίας” σχολιάζει η Aniello. Πραγματικά δεν έχω κάτι με τους άντρες που σκηνοθετούν κωμωδίες, αλλά πιστεύω ότι αναφορικά με κάποιους γυναικείους χαρακτήρες ίσως είναι πιο αυθεντική και ρεαλιστική η ματιά μιας γυναίκας που σκηνοθετεί και καθοδηγεί την ηθοποιό στο ρόλο της”.

Ήμουν και εγώ στο πάρτι

Στην ταινία η Scarlett Johansson υποδύεται τη Jess Thayer. Είναι η νύφη της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή στη ζωή της θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και ως εκ τούτου κατεβαίνει υποψήφια. “Είναι μια γυναίκα με κοινωνική συνείδηση” εξηγεί η Johansson. “Θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και να κάνει κάτι θετικό για τους ανθρώπους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πολιτεύεται”.  

H αφοσίωση και προσήλωσή της στην προεκλογική της καμπάνια τής έχουν κοστίσει χρόνο από την προσωπική της ζωή. “Στην πορεία θα αποδειχτεί ότι παραμελεί κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά της” εξηγεί η Johansson. “Είναι απόλυτα ταγμένη στην καριέρα της”.

H Kate McKinnon υποδύεται μια κοπέλα από την Αυστραλία, την ανεπανάληπτη Pippa, μια εκκεντρική φίλη της Jess. To ξεχωριστό κωμικό ταλέντο της McKinnon είναι το βασικό συστατικό που κάνει τόσο συναρπαστικό το χαρακτήρα της. H Jillian Bell υποδύεται την Alice, την υπερβολικά κτητική φίλη της Jess που ζει συνέχεια με τις αναμνήσεις του παρελθόντος μην μπορώντας να τις ξεπεράσει. Παρόλο που ήταν κολλητές στο κολέγιο, η φιλία τους έχει ατονήσει στην πορεία.

Η Ilana Glazer υποδύεται την Frankie, μια φανατική ακτιβίστρια. Την Blair υποδύεται η Zoë Kravitz. Πρόκειται για μια πετυχημένη γυναίκα που θεωρείς ότι τα έχει όλα σε τάξη και διευθετημένα στη ζωή της. Τελικά, όμως, τα φαινόμενα απατούν. Συμβαίνουν τόσα πολλά στο μυαλό της που κάποια στιγμή θα πρέπει να τα παραδεχτεί και να τα εξωτερικεύσει.

O Paul W. Downs υποδύεται ο ίδιος τον Peter, τον αρραβωνιαστικό της Jess. Οι Demi Moore και Ty Burrell υποδύονται ένα λάγνο ζευγάρι από το Miami που ψάχνονται φουλ για ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων. Ο αφανής ήρωας της ταινίας είναι Ryan Cooper που υποδύεται τον Jay.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 29 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης