#tolmanadiavazeis, το μήνυμα Σταύρου Θεοδωράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

#tolmanadiavazeis, το μήνυμα Σταύρου Θεοδωράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η δράση συνεχίζεται πανελλαδικά και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας

 #tolmanadiavazeis, το μήνυμα Σταύρου Θεοδωράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Ξεκίνησε το πρωί η καμπάνια του Ποταμιού για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 25 Απριλίου. Στο πνεύμα της δράσης διαλέγουμε το αγαπημένο μας βιβλίο, τονίζουμε μια φράση και το μοιραζόμαστε με συμπολίτες μας, αφήνοντάς το σε ένα δημόσιο σημείο.

Την έναρξη της δράσης σηματοδότησαν προσωπικότητες όπως ο συγγραφέας Νίκος Δήμου, ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, η ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, ο μουσικός Νικήτας Κλιντ, ο αθλητής Αντώνης Βλοντάκης.

Κλείσιμο
Μαζί με αυτούς, ο Σταύρος Θεοδωράκης άφησε και ο ίδιος τα βιβλία του σε σημεία της Αθήνας. Η δράση συνεχίζεται πανελλαδικά και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
 
Για όποιον φίλο ή μέλος θέλει να συμμετάσχει, περιμένουμε να μας στείλει τη φωτογραφία του -τη στιγμή που αφήνει το βιβλίο- στην ηλεκτρονική διεύθυνση books@topotami.gr. Καλό θα είναι να μας πληροφορεί για το σημείο όπου άφησε το βιβλίο, τον τίτλο του καθώς και για τη φράση που επέλεξε. Για να δείτε στη συνέχεια τις φωτογραφίες σας μπείτε στη διεύθυνση που θα βρείτε εδώ ή πληκτρολογήστε στο instagram το hashtag #tolmanadiavazeis.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης