Μια συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο «Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 20 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Ο βράχος της Ακρόπολης γέμισε από εμβληματικά τραγούδια σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, του Ναζίμ Χικμέτ, του Μπέρτολτ Μπρεχτ και πολλών άλλων, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης.
Το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή «Buongiorno» προβλήθηκαν αποσπάσματα από τη συναυλία. Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αδελφός του συνθέτη κλήθηκε να σχολιάσει, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του.
«Ξεκίνησα να πάω στη συναυλία, κρύφτηκα στη βροχή και γύρισα σπίτι. Δεν μπόρεσα να πάω στη συναυλία χωρίς τον Θάνο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά συγκινημένος, με τη Φαίη Σκορδά να λέει στο πλατό να πάνε σε διαφημίσεις.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.