Keith Richards: «Συζητάμε για νέο άλμπουμ των Rolling Stones»

Keith Richards: «Συζητάμε για νέο άλμπουμ των Rolling Stones»

Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ οι γερόλυκοι της ροκ;

Keith Richards: «Συζητάμε για νέο άλμπουμ των Rolling Stones»

Στο στούντιο ηχογράφησης με τους υπόλοιπους γερόλυκους της ροκ, θέλει να μπει ξανά ο Keath Richards όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone. «Συζητάμε να κάνουμε κάποια ηχρογράφηση μετά από αυτή την περιοδεία, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Απλά πετάξαμε την ιδέα. Θα ήθελα όμως να μπω με τα παιδιά ξανά στο στούντιο!», δήλωσε ο θρυλικός κιθαρίστας του συγκροτήματος.

Για το solo άλμπουμ του, το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε είπε: «Ψάχνουμε τη σωστή στιγμή για να το βγάλουμε. Οι Rolling Stones δουλεύουν τόσο πολύ τελευταία που το κρατάω (το άλμπουμ) μέχρι να βρούμε την κατάλληλη ώρα. Νομίζω ότι θα βγει τον Σεπτέμβριο αλλά δεν ξέρω σίγουρα!»

Τον προηγούμενο μήνα, οι Stones ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία του άλμπουμ « Sticky Fingers» και τη νέα μεγάλη περιοδεία τους με τίτλο “Zip Code” στη Βόρεια Αμερική, ξεκινώντας στις  24 Μαϊου από το San Diego. Η περιοδεία θα είναι η πρώτη των Stones μετά τον θάνατο του σαξοφωνίστα του συγκροτήματος Bobby Keys, που έφυγε πέρυσι από τη ζωή: «Σίγουρα θα μας λείψει. Ειδικά στα παρασκήνια. ΄Ηταν ένας πολύ, μα πολύ καλός μου φίλος. Αλλά θα ήταν ο πρώτος που θα έλεγε ότι το "Το σόου πρέπει να συνεχιστεί"», είπε ο Richards.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης