Με «Νοτιά» επανέρχεται ο Τάσος Μπουλμέτης μετά την «Πολίτικη Κουζίνα»

Με «Νοτιά» επανέρχεται ο Τάσος Μπουλμέτης μετά την «Πολίτικη Κουζίνα»

Μια ακόμα ταινία που μας ταξιδεύει στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας γυρίζει ο Τάσος Μπουλμέτης, δεκαπέντε χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας»

Με «Νοτιά» επανέρχεται ο Τάσος Μπουλμέτης μετά την «Πολίτικη Κουζίνα»
Η τεράστια εισπρακτική  επιτυχία της, την έχει κατατάξει στις πιο εμπορικές ταινίες της τελευταίας εικοσαετίας. Ο λόγος για την «Πολίτικη Κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη που είχε ενθουσιάσει ελληνικό και διεθνές κοινό. Ο Γιώργος Χωραφάς είχε συγκινήσει στον ρόλο του Φάνη. 

Η νέα του ταινία σύμφωνα με τη σύνοψη του ίδιου του Μπολμέτη έχει ως εξής:  

«Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του 1960,1970 και 1980 πυροδοτούν  ασταμάτητα την φαντασία του. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του...»

Αυτή την φορά ο Μπουλμέτης γράφει την ιστορία ενός επινοητικού μυαλού που αναζητεί  την ταυτότητα του μέσα από τη φαντασία και την Τέχνη.

Τον Σταύρο υποδύεται ο Γιάννης Νιάρρος. Παίζουν επίσης οι: Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος και ο μικρός Φοίβος  Ταραμπίκο. Σε μια εμφάνιση-έκπληξη θα ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη τη Zωζώ Σαπουντζάκη.
Κλείσιμο

Η μουσική θα είναι και πάλι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, συνεργάτιδας εδώ και χρόνια του Τάσου Μπουλμέτη.

Τα γυρίσματα της ταινίας αρχίζουν τέλη Μαρτίου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης