Ο Μπόνο φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά κιθάρα

Ο Μπόνο φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά κιθάρα

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλον, μόνο τον εαυτό μου» δήλωσε ο frondman των U2 μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, ενώ έκανε ποδήλατο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης

Ο Μπόνο φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά κιθάρα
Τον φόβο του ότι ίσως δεν θα καταφέρει να παίξει ξανά κιθάρα μοιράστηκε ο Μπόνο σε ανοιχτή επιστολή που έγραψε, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ έκανε ποδήλατο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Νοέμβριο. Ο frondman των U2 έσπασε το χέρι του σε έξι σημεία και υπέστη κατάγματα στην κοιλότητα του ματιού, στην παλάμη και στον ώμο του, στο «φρικτό ατύχημα» -όπως έγραψε στην ανοιχτή επιστολή - που είχε με το ποδήλατο μία ημέρα μετά την ηχογράφηση του single «Band Aid».

Ο Ιρλανδός ρόκερ έπεσε από το ποδήλατο του, προσπαθώντας να αποφύγει ένα άλλο ποδήλατο που έρχοταν κατά πάνω του. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι και αποκάλυψε ότι πλέον έχει έναν ώμο από τιτάνιο.

«Η αποκατάσταση αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ' όσο νόμιζα. Καθώς σας τo γράφω αυτό, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπορέσω ξανά να παίξω κιθάρα. Βέβαια η μπάντα μού υπενθύμισε ότι ούτε οι U2 ούτε ο δυτικός πολιτισμός εξαρτώνται από το αν θα παίξω κιθάρα» είπε με χιούμορ. Πλέον, όπως μας πληροφόρησε, θα αρκεστεί στο να συνθέτει μουσική μουσική ενώ έχει ακυρώσει κάθε δημόσια εμφάνιση του, στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Όσο για το τι κράτησε από αυτό το ατύχημα; «'Εμαθα ότι δεν είμαι τεθωρακισμένο όχημα» είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης