H Μπιενάλε πάει... Χρηματιστήριο: Δείτε φωτό από τη Σοφοκλέους

H Μπιενάλε πάει... Χρηματιστήριο: Δείτε φωτό από τη Σοφοκλέους

Στο άδειο κτίριο του πρώην Χρηματιστηρίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η φετινή Μπιενάλε της Αθήνας, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου

Για κατοχή ναρκωτικών και όπλων συνελήφθη 35χρονος
H Μπιενάλε πάει... Χρηματιστήριο: Δείτε φωτό από τη Σοφοκλέους
Ως «ένα συλλογικό πείραμα που βασίζεται στην κοινή αίσθηση ευθύνης και στην ανάγκη/επιθυμία για συν-παραγωγή νοήματος» επιστρέφει από τις 28 Σεπτεμβρίου(οπότε γίνονται τα εγκαίνια) έως την 1η Δεκεμβρίου η 4η Μπιενάλε της Αθήνας.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μπει ως θεατής και ως χρήστης εμπειρίας στη Σοφοκλέους 8-10, στο άδειο κτίριο του πρώην Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπου θα φιλοξενηθεί η Μπιενάλε της Αθήνας.

Κλείσιμο


Ηδη οι συνεργάτες της Μπιενάλε ετοιμάζουν εντατικά τον μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας χώρο για να φιλοξενήσει τις δράσεις της.

Η 4η Μπιενάλε της Αθήνας (ΑΒ4) με τίτλο ΑGORA, θέτει το καίριο ερώτημα «Και τώρα τι;» Χρησιμοποιώντας το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Σοφοκλέους 8-10, ως κύριο χώρο της, η ΑΒ4 προτείνει την AGORA όχι μόνο ως τόπο ανταλλαγής απόψεων αλλά και ως ιδανικό σκηνικό κριτικής αντιπαράθεσης.



Η ΑΒ4 πραγματοποιείται από μια ομάδα καλλιτεχνών, επιμελητών, θεωρητικών και επαγγελματιών από τον χώρο της δημιουργίας, η οποία έχει συσταθεί ειδικά για την περίσταση.

Το πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό, δεν περιλαμβάνει μόνο έργα τέχνης, αλλά και συνεργατικές εκδηλώσεις, performances, συζητήσεις, προβολές ταινιών, εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, δημιουργώντας ένα δημόσιο χώρο όπου η συμμετοχή του κοινού θα είναι εξίσου σημαντική με αυτή των δημιουργών.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης