Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μία περιοδεία αγάπης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μία περιοδεία αγάπης

Το "Love Tour" της ερμηνεύτριας θα ξεκινήσει από το Θέατρο Βράχων στις 19 Ιουνίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε μία περιοδεία αγάπης
Είναι κατά κοινή ομολογία μία από τις πιο όμορφες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε. Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

Και ο λόγος φυσικά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μία ερμηνεύτρια που μπορεί, στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι. 



Όλα αυτά θα μας συμβούν και φέτος το καλοκαίρι, αφού η Ελεωνόρα θα κάνει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σταματώντας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Το "Love Tour" ξεχειλίζει από αγάπη, τόσο από τα τραγούδια που θα ερμηνευτούν, όσο και από το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν σ' αυτό. Γιατί υπάρχει πολλή αγάπη. Και όπου υπάρχει αγάπη, γίνονται υπέροχα πράγματα...
Κλείσιμο

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες η ιδιαίτερη αυτή καλλιτέχνιδα έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ή καλύτερα θα λέγαμε ένα μεγάλο πάρτι. Όσοι παρευρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας, από όλο το φάσμα της μουσικής. Όλα τραγούδια που την εκφράζουν, και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ξεχωριστή της ερμηνεία. Έτσι, θα μοιραστεί με όλους μας όσα έχει στην καρδιά της.



Η πρώτη μεγάλη συναυλία της Ελεωνόρας θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Δάσους, την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Τρίτου Φεστιβάλ Δάσους, ενώ ακολουθεί η συναυλία της στην Αθήνα τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης