T-shirts για όλα τα γούστα

T-shirts για όλα τα γούστα

Τα t-shirts MeUnique έχουν γίνει το νέο trend στην συμπρωτεύουσα και όχι μόνο

T-shirts για όλα τα γούστα
Εδώ και δύο χρόνια ο Χρήστος Χατζησάββας και η
Αφροδίτη Πρίστη αποφάσισαν να ασχοληθούν περισσότερο επαγγελματικά με την μεγάλη τους αγάπη, τη μόδα. Έτσι άνοιξαν το MeUnique
, μια μικρή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στα αγαπημένα μας t-shirts. Οι δύο κολλητοί, που παράλληλα εργάζονται σε άλλες δουλειές, φροντίζουν έτσι ώστε τα υλικά που χρειάζονται να τα προμηθεύονται από την τοπική αγορά και να έχουν τα σχέδια όσο το δυνατόν περισσότερη φαντασία. Τα μπλουζάκια της εταιρείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Τα μπλουζάκια με στάμπες, τα μπλουζάκια με μεταποίηση και τα χειροποίητα.

Κλείσιμο


Ο Χρήστος και η Αφροδίτη όντας καταναλωτές οι ίδιο παρακολουθούσαν τις ελλείψεις της αγοράς, και κυρίως την έλλειψη πρωτοτυπίας στους σχεδιαστές. “Το MeUnique απευθύνεται σε όσους και όσες θέλουν μοντέρνα και προσεγμένα αξεσουάρ ή ενδύματα, όμως σε λογικές και χαμηλές τιμές. Πέρα από τις 100% χειροποίητες μπλούζες, όλα τα άλλα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία, είναι επιλεγμένα από τους ιδιοκτήτες, καθώς ο ένας επιλέγει τα ανδρικά, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας, ενώ η άλλη τα γυναικεία πάλι με την ίδια φιλοσοφία” λένε οι ίδιοι.



Και οι δύο εργάζονται παράλληλα και αλλού και βλέπουν τη δημιουργία ή επιλογή των προϊόντων για το e-shop τους ως μία διέξοδο από την καθημερινή ρουτίνα το οποίο συνδυάζει απόλυτα το επαγγελματικό σκέλος της εταιρίας με τα ενδιαφέροντα τους. Και συγκεκριμένα αυτή η λεπτομέρεια κάνει τη MeUnique να διαφοροποιείται από τις άλλες εταιρείες του είδους.



Αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα στο κατάστημα χειροτεχνών Deep Bloom Handmade Products στην οδό Τσιμισκή 73 στη Θεσσαλονίκη, που εγκαινιάζεται το Σάββατο 28 του μήνα, και διαδικτυακά στο www.meunique.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης