Στο Detroit το νέο Audi A7 Sportback

Στο Detroit το νέο Audi A7 Sportback

Μετά την επίσημη διαδικτυακή αποκάλυψη του νέου A7 Sportback, η Audi θα παρουσιάσει το μοντέλο της και στην Αμερική κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Detroit.

Στο Detroit το νέο Audi A7 Sportback
Η 2η γενιά του Audi A7 Sportback υιοθετεί μια αρκετά πρωτότυπη και δυναμική σχεδίαση, με πολλά από τα χαρακτηριστικά της να προέρχονται από το Prologue Concept. Το μεγάλο πολυτελές 4θυρο κουπέ θα επιδιώξει να σταθεί απέναντι στην Mercedes CLS και θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τον Φεβρουάριο σε τιμές που ξεκινούν από τα 67.800 ευρώ. Η γερμανική φίρμα φιλοδοξεί να αποσπάσει σημαντικά μερίδια αγοράς και στην Αμερική με το Α7 Sportback, όπου θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση του Detroit.  



Στο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου η εικόνα είναι αρκετά σύγχρονη με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit να κερδίζει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, το Α7 Sportback θα διαθέτει πολλές νέες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με σύστημα τετραδιεύθυνσης. 
Κλείσιμο



To A7 Sportback θα λανσαριστεί με 3.0lt V6 TFSI κινητήρα απόδοσης 340 αλόγων και 51.0 kgm ροπής. Τα 0-100 έρχονται σε 5.2sec ενώ η τελική ταχύτητα είναι στα 250 km/h. Η βασική έκδοση Audi A7 55 TFSI έχει κατανάλωση 6.8 lt/100 km, με τις εκπομπές ρύπων στα 154 g/km. Συνεργάζεται με 7άρι S-Tronic κιβώτιο και διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, που ενεργοποιεί και τον πίσω άξονα όποτε κρίνεται απαραίτητο. Θα ακολουθήσουν 6κύλινδροι και 4κύλινδροι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Όλοι με ήπιο υβριδικό σύστημα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης