Δείτε σε δράση την Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4×4²

Δείτε σε δράση την Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4×4²

Ο μηχανικός της Mercedes Jurgen Eberle παρέλαβε μια ολοκαίνουργια Mercedes E-Class All-Terrain, την οποία με πολύ δουλειά και φροντίδα μετέτρεψε τελικά σε ένα εντυπωσιακό off road όχημα.

Δείτε σε δράση την Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4×4²
Το δημιούργημα του Γερμανού μηχανικού ονομάζεται Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4x4² και ξεχωρίζει με τους νέους του άξονες, που προσφέρουν σημαντική αύξηση της απόστασης από το έδαφος φθάνοντάς τη στα 420 χιλιοστά. Παράλληλα, το μετατρόχιο της E-Class All-Terrain του Eberle έχει αυξηθεί κατά 16 εκατοστά, ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα σετ off road ελαστικών μεγέθους 285/5 R20. Ο κινητήρας της E-Class All-Terrain 4x4² είναι ο 3,5 λίτρων turbo V6 των 333 ίππων της Mercedes, ο οποίος συνδυάζεται με τετρακίνηση, συμβάλλοντας φυσικά στην ευκολία κίνησης σε οποιοδήποτε έδαφος.
Η δημιουργία του Γερμανού μηχανικού είναι συνολικά πολύ εντυπωσιακή και μάλιστα, όπως αναφέρεται από διάφορα μέσα στο διαδίκτυο, η Mercedes σχεδιάζει να την βάλει στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Το αν θα συμβεί αυτό τελικά θα το μάθουμε σύντομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης