Στη Γενεύη το επόμενο Civic, σε πρωτότυπη μορφή

Στη Γενεύη το επόμενο Civic, σε πρωτότυπη μορφή

Το επίσημο σκίτσο της Honda μας δίνει μία πρώτη γεύση του hatch αμαξώματος και συγκεκριμένα από το πίσω μέρος.

Στη Γενεύη το επόμενο Civic, σε πρωτότυπη μορφή
Η έκθεση της Γενεύης αποδεικνύεται ο χώρος παρουσίασης κάθε νέου Honda. Για φέτος η ιαπωνική μάρκα ετοίμασε την πρωτότυπη έκδοση του νέου Civic hatchback, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2017. Και η νέα γενιά του 5θυρου Civic θα κατασκευάζεται στο Σουίντον της Μ. Βρετανίας, ενώ θα εξάγεται και στις ΗΠΑ όπου κυκλοφορεί ήδη το νέο Civic sedan.

Το επίσημο σκίτσο μας δίνει μία πρώτη γεύση του hatch αμαξώματος και συγκεκριμένα από το πίσω μέρος. Η σχεδίαση αποτελεί εξέλιξη του σημερινού μοντέλου, με τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C» να ενώνονται με την αεροτομή, ενώ ο εντυπωσιακός προφυλακτήρας φιλοξενεί στο κάτω μέρος του την κεντρικά τοποθετημένη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Βέβαια πάντα η έκδοση παραγωγής περνάει από το απαραίτητο «φιλτράρισμα».

Η Honda επιβεβαιώνει ότι οι πρώτες παραδόσεις του υβριδικού supercar NSX θα αρχίσουν εντός του έτους. Παράλληλα στη Γενεύη θα κάνει την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα το αυτοκίνητο υδρογόνου Clarity (με αυτονομία 700 km), ενώ θα παρουσιαστεί και μία πρωτότυπη εκδοχή του Jazz, το Keenlight Concept, με την οποία τονίζονται οι δυνατότητες εξατομίκευσης του δημοφιλούς σουπερμίνι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης