STOP στην παραγωγή του γρήγορου Infiniti

STOP στην παραγωγή του γρήγορου Infiniti

Κάθε φίλος της αυτοκίνησης ονειρεύεται ένα στίβο με δεκάδες αγωνιζόμενους, μία αρένα με πληθώρα μαχητών, μία μακροσκελή λίστα οχημάτων επιδόσεων από κάθε μάρκα.

STOP στην παραγωγή του γρήγορου Infiniti
Σε αυτή τη λίστα ανήκε και το εντυπωσιακό Infiniti Q50 Eau Rouge που περιμέναμε πως και πως σε μορφή παραγωγής αλλά τελικά, θα μείνουμε στο… περίμενε. Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ιαπωνικής πολυτελούς μάρκας, Φρανσουά Γκουπίλ ντε Μπουίγ, το εν λόγω μοντέλο δεν θα μπει στη γραμμή παραγωγής…

«Αξιολογήσαμε πολλούς παράγοντες, κάναμε τις έρευνές μας και κρίναμε πως δεν θα ήταν ρεαλιστικό να παράγουμε το Q50 Eau Rouge. Θα κόστιζε υπερβολικά. Πάντα πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία με τα κέρδη και τώρα δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσε να υπάρξει», είπε ο Γάλλος στο περιοδικό CAR.

Κλείσιμο
Το… πρωτότυπο Q50 Eau Rouge που πήρε το όνομά του από τη θρυλική στροφή της πίστας του Σπα στο Βέλγιο, έπαιρνε ώθηση από έναν 3.8lt Bi-Turbo V6 κινητήρα απόδοσης 560 ίππων. Η ροπή του οριζόταν στα 61.2 kgm, έφερε εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης και έκανε τα 0-100 σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης