VIDEO DTM: Ο μεγάλος τελικός του Χόκενχαϊμ- BMW vs AUDI για τον τίτλο

VIDEO DTM: Ο μεγάλος τελικός του Χόκενχαϊμ- BMW vs AUDI για τον τίτλο

Το συναρπαστικό Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού έφτασε στην τελευταία του στροφή!

VIDEO DTM: Ο μεγάλος τελικός του Χόκενχαϊμ- BMW vs AUDI για τον τίτλο
Το συναρπαστικό Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού έφτασε στην τελευταία του στροφή! Παρακολουθήστε ζωντανά και αποκλειστικά στο NewsAuto.gr το φινάλε στο Χόκενχαϊμ, στις 2.50 μ.μ.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΚΗΣ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗΣ
Κλείσιμο
 ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΩΝΗΣ

Η πίστα του Χόκενχαϊμ που αποτέλεσε εφαλτήριο του φετινού μαραθωνίου του DTM, θα χρίσει και τον πρωταθλητή στους κατασκευαστές. Στο Ζάντβουρτ η BMW Team RMG εξασφάλισε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ομάδων, στο Λάουσιτζ ο «δικός» της Marco Wittmann αναδείχθηκε πρωταθλητής στους οδηγούς. Τώρα μένει να δούμε αν η BMW θα επικρατήσει και στην τιτανομαχία των κατασκευαστών ή η Audi που κυριάρχησε στις κατατακτήριες θα κλέψει τον τίτλο.

Η Mercedes είναι από καιρό εκτός παιχνιδιού και είναι κούρσα για δύο αυτή με τελικό προορισμό την κορυφή. Στη μήκους 4.574 μέτρων αγωνιστική διαδρομή, η BMW έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες νίκες, πέρυσι με τον πρώην οδηγό της Formula 1 Timo Glock και το 2012 με τον Bruno Spengler. Βέβαια αυτή τη φορά, δεν χρειάζεται τη νίκη. Αρκεί η βαθμολογική συγκομιδή των τριών προαναφερθέντων αλλά και των Augusto Farfus Jr, Joey Hand, Martin Tomczyk, Antonio Felix da Costa καθώς και του rookie της χρονιάς, Maxime Martin, να μην υστερεί κατά 22 πόντους έναντι εκείνης των οδηγών της Audi.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΌΝΟ ΣΤΟ www.NewsAuto.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης