Η Alfa Romeo θα πάρει για τα καλά τα πάνω της στα επόμενα χρόνια με πολλά και διάφορα μοντέλα βασισμένα πρωτίστως σε μια ολοκαίνουργια πισωκίνητη πλατφόρμα. Μαζί με το κύμα αισιοδοξίας που υπάρχει στο ιταλικό «στρατόπεδο», ενθουσιάζονται και αρκετοί φίλοι της Alfa όπως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Τόρστεν Κρισχ, ο οποίος φαντάζεται την ταχύτερη έκδοση της Giulia.
Φυσικά μιλάμε για την GTA και κρίνοντας από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες ελπίζουμε το μοντέλο παραγωγής να μην διαφέρει σε μεγάλο βαθμό.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης