PROTOTHEMA

Blogs

Κανένας οίκτος για τα τρισάθλια ερπετά!

ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου 

Aγαπητή κυρία Κοτρώτσου, άκουσα με προσοχή τις καταγγελίες σας σχετικά με τις λαμογιές και τις λαθροχειρίες των ελληνικών σωματείων της Νέας Αγγλίας. Και καθώς τις άκουγα ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε σαν κεραυνός τη ραχοκοκαλιά μου και όλα τα κύτταρά μου. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να επουλώσει έστω μια ρανίδα του πόνου σας. Η τραγωδία της μικρής σας κόρης είναι ο αληθινός Γολγοθάς πρώτα για τη Μυρτώ και ύστερα για σας.

Αποφεύγω εντελώς τις γνωστές και ολότελα άχρηστες συνηθισμένες και τυπικές ευχές για σύντομη αποκατάσταση, γρήγορη ενσωμάτωση και μια καλύτερη ζωή. Η αλήθεια είναι πικρή. Η ανελέητη βία που δέχτηκε η Μυρτώ στην Πάρο από εκείνον τον Πακιστανό λαθρομετανάστη θα χαραχτεί εσαεί στην ψυχούλα της. Στη θέση σας θα επιθυμούσα να με καταπιεί η γη. Στη θέση σας θα επιθυμούσα να αρπάξω ένα περίστροφο και να τινάξω τα μυαλά αυτού του άθλιου κτήνους στον αέρα. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Στη θέση σας δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα. Η βαρβαρότητα πιο βάρβαρους μας κάνει!


Ομως έπειτα από δεκαπέντε και τόσους μήνες που πέρασαν από αυτό το εφιαλτικό περιστατικό που εντελώς τυχαία χτύπησε και καθόρισε τη μοίρα σας. Και ύστερα από το δεύτερο περιστατικό που σας συνέβη με τις απάτες αυτών των ελληνικών σωματείων Νέας Αγγλίας, θα επιχειρούσα, στη θέση σας, να ανασυγκροτήσω την παρόρμησή μου και να τακτοποιήσω τη λογική μου.

Θα σκεφτόμουν ως εξής: Ο Αχμέτ Βακάς (αν προφέρω σωστά το όνομά του) προέρχεται από μια κατεστραμμένη περιοχή της υφηλίου. Το πολιτιστικό σοκ που δέχτηκε με τη γεωγραφική μετακίνησή του ήταν τεράστιο και κατακλυσμιαίο. Εννοώ τη μετακίνησή του από το θεοσεβούμενο καθεστώς της χώρας του στην περιρρέουσα, καλοκαιρινή, ελευθεριότητα μιας ευρωπαϊκής, τουριστικής παραλίας.

Ο Αχμέτ, χωρίς καν να τον έχω δει έστω σε φωτογραφία, είναι η τυπική περίπτωση ανθρώπινου ερειπίου. Γι’ αυτόν, όπως και για εκατομμύρια μουσουλμάνους, η γυναίκα είναι τρία πράγματα μαζί: υποζύγιο του άνδρα, αντικείμενο αναπαραγωγής του είδους και εργαλείο ηδονής. Με απλά λόγια, αποθέωση της φαλλοκρατίας και θρίαμβος του σεξισμού. Η γυναίκα, με τις ευλογίες του Υψίστου, είναι πλάσμα δεύτερης, ευτελούς, αναλώσιμης κατηγορίας.

Αλλωστε, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, κι εμείς στον υποτιθέμενα πολιτισμένο δυτικό κόσμο, εξακολουθούμε ακόμα να πορευόμαστε με τις ίδιες με τον Αχμέτ αντιλήψεις για τη γυναίκα. Σε χαμηλότερο επίπεδο, με συγκρατημένες τις ορμές μας, όμως περίπου με την ίδια φαλλοκρατική επιθετικότητα. Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις μας με το άλλο φύλο. Κτηνώδεις βιαστές κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Παντού. Από τη Βοστόνη, πρωτεύουσα των καλύτερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, μέχρι το Βερολίνο, τη Βιέννη, τη Στοκχόλμη και φυσικά την Αθήνα.

Αν λοιπόν υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά για την κτηνώδη συμπεριφορά του. Αν λοιπόν, κυρία Κοτρώτσου, έπειτα από τόσους μήνες αισθανθήκατε συγχώρεση και όχι εκδίκηση, αυτό τιμάει το ήθος και τον ανθρωπισμό σας. Οι τραγωδίες εξανθρωπίζουν και εξαγνίζουν. Μόνο όσοι βιώνουν ακραίες καταστάσεις, μόνο αυτοί συγχωρούν και αληθινά αγαπούν. Ο πόνος σκοτώνει το κτήνος που κατοικεί μέσα μας. Σε άλλους εν υπνώσει. Σε άλλους εν εγρηγόρσει!

Φυσικά όλα αυτά στην περίπτωση που επαληθευτούν οι καταγγελίες σας, ότι δηλαδή κάποια φιλανθρωπικά χρηματικά εμβάσματα για τη νοσηλεία της κόρης σας δεν μπήκαν στον τραπεζικό λογαριασμό και ότι μια 16χρονη ξεκίνησε την καμπάνια στο Διαδίκτυο με αποκλειστικό σκοπό να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ουμανισμού κι έτσι να καταφέρει να μπει σε ένα πολύ καλό αμερικανικό πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Ο Αχμέτ, αγαπητή κυρία, έπραξε με εφαλτήριο την άγρια, ασυγκράτητη παρόρμηση της στιγμής. Με την τύφλωση που προκαλεί η στέρηση και η πείνα. Με την αδίστακτη διάθεση μιας αδηφάγου ανικανοποίητης ορμής. Ενοχος, αλλά κατεστραμμένος και τελειωμένος. Ομως όλοι αυτοί οι γραβατωμένοι, οι κουστουμαρισμένοι, οι τάχα μου πολιτισμένοι, όλοι αυτοί οι φιλάνθρωποι και αλληλέγγυοι, όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας, εκλεκτά μέλη της ομογένειας. Οι τάχα μου συμπάσχοντες. Οι δήθεν ανιδιοτελείς ουμανιστές. Αυτοί, λοιπόν, χωρίς να ασκήσουν ίχνος σωματικής βίας στο χαρακωμένο σώμα της κόρης σας, χωρίς να αισθάνονται την παραμικρή σεξουαλική πείνα, εντελώς προσχεδιασμένα, εντελώς οργανωμένα, εντελώς ψυχρά και κυνικά, ασελγούν πάνω στον πόνο και την τραγωδία σας για μία ακόμα φορά.

Στη θέση σας ένα πράγμα θα κυρίευε τη σκέψη μου. Αν όλες αυτές οι καταγγελίες επαληθευτούν, ε τότε κανένα έλεος, ούτε μισό γραμμάριο οίκτου για όλα αυτά τα υποκείμενα, τα τρισάθλια ερπετά!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ16/11/201721:47

....Τώρα θα αρχίσουν τα μεγάλα (νομικά κ.ά.) προβλήματα γιά τους απατεωνίσκους Βοστώνης και τους συνεργούς τους, δηλ. την ''φιλάνθρωπο'' Βασιλική (Μπέσσυ) Πάππας, το ''ίδρυμα φιλοξενίας'' του μητροπολίτη, το γενικό Προξενείο, τον ''δικηγόρο-νομικό'' και λοιπούς εμπλεκόμενους στις διαχρονικές απάτες εις βάρος του ελληνικού Δημόσιου, με νοσηλείες παιδιών από Ελλάδα (περισσότερα από 1.000), επιλεκτικά και μόνο στο Childrens Hospital Βοστώνης (φαίνεται ότι ολόκληρη Αμερική δεν έχει άλλα ισάξια ή καλύτερα νοσοκομεία Παίδων), με τις υπερκοστολογήσεις και τις ''μίζες'', το ''ξέπλυμα'' κ.ά., την περίοδο 1987-2010. -- Με την υπόθεση ασχολούνται και πολιτειακές-ομοσπονδιακές Αρχές ΗΠΑ, μετά από καταγγελίες, επειδή στο σάπιο κράτος της Ελλάδας, αποκλείεται η διεφθαρμένη δικαιοσύνη και η -κάθε- διαπλεκόμενη κυβέρνηση, να ασχοληθούν με τις διαχρονικές απάτες.

Απάντηση
ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΣΤΩΝΗΣ16/11/201721:45

Η Ομογένεια ΗΠΑ, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να απομονώσει-αποβάλει τους αποτυχημένους τυχοδιώκτες-απατεωνίσκους Βοστώνης (και τους ολίγους συνεργάτες-υποστηρικτές τους), που ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ και διάσυραν την Ομογένεια, τον Ελληνισμό, παίζοντας άτιμα-βρώμικα παιχνίδια με τον πόνο ενός άσχημα κακοποιημένου κοριτσιού.

Απάντηση
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΣΤΩΝΗΣ16/11/201721:44

Την υπόθεση με τον έρανο γιά Μυρτώ, είχε αποκαλύψει 2 Ιαν. '14, το ''ΚΑΛΑΜΙ'' (μέσω της ''θυγατρικής'' του έκδοσης, ''Πρωϊνή''). Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' είχε αποκαλύψει και την υπόθεση ''απάτη με έρανο γιά πυρόπληκτους''. Σύντομα θα αρχίσει -νομικά- το δεύτερο μέρος της υπόθεσης, αφού υπάρχει εμπλοκή με ύποπτες συναλλαγές του ''νοσοκομείου Παίδων'' Βοστώνης (Childrens Hospital), όπου εγχειρίστηκε η Μυρτώ, της Ομοσπονδίας και της φερόμενης ως φιλανθρώπου Βασιλικής (Μπέσσυ) Πάππας, στο οποίο δόθηκαν 50.000 δολ., χρήματα του έρανου, με παράτυπες και παράνομες διαδικασίες. Αργότερα, θα ακολουθήσει και το τρίτο μέρος, με τις αστικές, προσωπικές ευθύνες αξιωματούχων της Οργάνωσης, νομικών συμβούλων της Οργάνωσης, γιά δικαστικά έξοδα κ.ά. Υπάρχει και ένα ακόμα μέρος, αυτό με τα εκατομ. δολάρια που διοχετεύτηκαν στο νοσοκομείο από τέλη δεκαετίας '80, με την μεσολάβηση της κ. Πάππα, γιά νοσήλεια εκατοντάδων παιδιών από Ελλάδα επιλεκτικά και ΜΟΝΟ στην Βοστώνη στο ''νοσοκομείο Παίδων'', με υπερκοστολογημένα τιμολόγια (διπλάσια και τριπλάσια του κόστους), που πλήρωνε το ελληνικό Δημόσιο, μέσω του γεν. προξενείου Βοστώνης. Αλλά με αυτό το ζήτημα, στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί, λοιποί κρατικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα και ''διάφοροι'' στην Βοστώνη (μεταξύ αυτών και δύο πρώην γεν. πρόξενοι), ασχολούνται οι ομοσπονδιακές Αρχές των ΗΠΑ. -- Γιά το συγκεκριμένο ''νοσοκομείο Παίδων'' Βοστώνης, υπάρχουν και άλλες, πολύ σοβαρές καταγγελίες. Η άρνηση της διαλυμένης Οργάνωσης των ''ισόβιων προεδροπαραγόντων'', που εναλλάσσονται στις ''καρέκλες'' οι ίδιοι γιά πολλά χρόνια (υποτίθεται ως αντιπρόσωποι συλλόγων), να πράξει το αυτονόητο με τα χρήματα του έρανου, είχε ως αποτέλεσμα να της στοιχίσει η δικαστική υπόθεση, κοντά 20.000 δολ. Στην όλη δικαστική διαδικασία, αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι η ''ομάδα των εγκάθετων'', που ταλαιπωρεί την Ομοσπονδία γιά χρόνια και διασύρει την Ομογένεια Νέας Αγγλίας, ΔΕΝ ενημέρωνε τα μέλη της.

Απάντηση
Γεώργιος-Χαράλαμπος Κατρακίλης(Αντίοχος Αχαρνεύς)02/04/201404:08

Άρα, προφανώς κατανοούμε ότι βάσει μίας τέτοιας θρησκευτικώς επιβαλλομένης "νηστείας", ουσιαστικώς ασιτίας, ο ανθρώπινος οργανισμός αδυνατεί να λειτουργήσει φυσιολογικώς, αναστελλομένων αρχικώς των νοηματικών λειτουργιών(=σκέψεις, γνώσεις, ιδέες, σπουδές κ.λ.π.), εν συνεχεία προφανώς αναστελλομένων των νοητικών λειτουργιών(=μνήμη, αίσθηση χώρου καί χρόνου κ.λ.π.), εν συνεχεία προφανώς απώλεια βάρους, αντικειμενική σωματική αδυναμία, παράλυση οργάνων καί τελικώς θάνατος. Άρα, καλόν είναι να σκεπτόμαστε ότι πολλές φορές, βάσει τέτοιων θρησκευτικών κανόνων, ως οι εκ μέρους μου παρατεθέντες, καλλίστως οι μονοθεϊστικές θρησκείες νομικώς μπορούν καί να θεωρηθούν ως ηθικοί αυτουργοί τέτοιων περιστατικών. Εν ολίγοις, καλόν είναι να σκεπτόμαστε, ότι εν πολλοίς, υπάρχουν καί κάποιοι, όπως ο Δανίκας, γνώστες ορισμένων πραγμάτων, οι οποίοι το υπονοούν, αλλά λόγω των συμβιβαστικών διαθέσεών τους, αρνούνται να το γράψουν ευθαρσώς, προσπαθούντες ως "αριστεροχριστιανοί" καί ταυτοχρόνως "ανθρωπιστές" να συμβιβάσουν τα όντως ασυμβίβαστα επί τέτοιων μειζόνων θεμάτων. Ύλη για φιλοσοφία. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.-

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία