Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Σκορπιό ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις
Ερωτική και σαγηνευτική, η γυναίκα Σκορπιός είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών. Λιγομίλητη, μυστηριώδης και σέξι ξέρει πώς να ελκύει την προσοχή, χωρίς καν να προσπαθήσει. Είναι ζηλιάρα αλλά πιστή και αφοσιωμένη στο σύντροφό της και το ίδιο απαιτεί κι από αυτόν. Η απολυτότητά της την κάνει ορισμένες φορές να κινείται από το πολύ στο τίποτα ακόμα και στον έρωτα. Αν δεν βρει αυτό που θέλει τότε προτιμά να παραμείνει μόνη της.

Αν είσαι γυναίκα Σκορπιός δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο για ερωτική σχέση

Κριός

Είστε κι οι δυο επιθετικοί και ενεργητικοί κι αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε μια καταπληκτική ή σε μια καταστροφική σχέση. Ενώ το πάθος στη σχέση σας είναι εγγύηση, σε κανέναν σας δεν αρέσει να ελέγχεται και μακροχρόνια θα προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε. Ο πόθος σας πετάει σπίθες στην αρχή, αλλά όταν αρχίσουν τα σκηνικά ζήλειας και κτητικότητας, θα αρχίσει κι η αντίστροφη μέτρηση.

Κλείσιμο
Ταύρος

Η σεξουαλικότητά σου είναι έντονη και ταιριάζει με την ηδυπάθεια του Ταύρου, οπότε για σένα είναι ένας θαυμάσιος εραστής. Ο ερωτισμός σας είναι έντονος ενώ η αφοσίωση και η κτητικότητα θα σας κρατήσουν ενωμένους για αρκετό καιρό. Και οι δύο είστε ζηλιάρηδες και πεισματάρηδες γι' αυτό μπορεί να τσακώνεστε συχνά πυκνά. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι συναισθηματικά πιο σταθερός κι αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση των πραγμάτων, όταν θυμώνεις και θέλει να ξεσπάσεις.

Δίδυμος

Είναι πολύ δύσκολο να ταιριάξετε. Εσύ είσαι πιο εσωστρεφής και ευχαριστιέσαι ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι ενώ ο Δίδυμος έχει πολυάσχολη και έντονη κοινωνική ζωή. Η ανεμελιά και η ελαφρότητα που αντιμετωπίζει κάποια θέματα αργά ή γρήγορα θα σε εκνευρίσει, όπως επίσης το να αναφέρει μέσα στη χαλαρότητα πράγματα από την ιδιωτική σας ζωή που εσύ θεωρείς ότι πρέπει να μένουν μεταξύ σας. Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός για ερωτική σχέση.

Καρκίνος

Κάνετε μαζί ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού. Η ανάγκη σου να ελέγξεις τον Καρκίνο μόνο δυσάρεστη δεν του είναι, αφού έτσι αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένος, όπως επίσης νιώθεις κι εσύ με την υπερπροστασία και τη φροντίδα του. Πιστός και υποστηρικτικός, ο Καρκίνος δεν θα κεντρίσει τη ζήλεια σου. Εσύ είσαι πιο παθιασμένη σεξουαλικά και αυτός πιο αισθησιακός, οπότε και οι δυο θα είστε ικανοποιημένοι και σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Αν και είναι καλός συνδυασμός για μακρόχρονη σχέση, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχει και τα σύννεφά της. Η αρχική έλξη θα είναι έντονη και θα ξυπνήσει τον ερωτισμό σου. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το φλερτ του Λιονταριού προς άλλες, είτε για να πάρει επιβεβαίωση, είτε καθαρά για κοινωνικούς λόγους, θα σε κάνει να ζηλέψεις ενώ θα τον θεωρείς υπερβολικό σε εκδηλώσεις, ενίοτε και αλαζόνα. Αν ωστόσο διατηρήσει τη φλόγα, τη γενναιόδωρη πλευρά και τη ζωντάνια του, θα τα καταφέρετε.


Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ