Οι πιο «Relax» σαγιονάρες γι' αυτό το καλοκαίρι

Οι πιο «Relax» σαγιονάρες γι' αυτό το καλοκαίρι

Από την νέα συλλογή CΟQUI Spring-Summer - Δείτε φωτογραφίες

Οι πιο «Relax» σαγιονάρες γι' αυτό το καλοκαίρι
Oι everyday σαγιονάρες, τα trendy sliders και τα κλασικά πολύχρωμα σαμπό όταν υπόσχονται χαλάρωση και έχουν άκρως καλοκαιρινή διάθεση είναι απαραίτητα!

Με motto “RELAX” ένα ζευγάρι Coqui από την νέα συλλογή Spring- Summer 2017 εγγυάται την χαλάρωση στην δουλεία, στο σπίτι ή έξω από αυτό, κατά τη διάρκεια ή μετά από τις δραστηριότητες σας. Οι Coqui διατηρώντας πάντα το ανάλαφρο και χαλαρό στιλ του καλοκαιριού, είναι η ιδανική πρόταση για  όλη την οικογένεια,  τα everyday lοοk σας στην πόλη ή στο νησί, όλες τις εποχές  και λόγω της χαμηλής τους τιμής μπορείτε να έχετε πάνω από μία στην ντουλάπα σας.

Οι Coqui, είναι γεμάτες από σχέδια αλλά και από χρώματα που καλύπτουν όλα τα γούστα. Άνετες , minimal, πολύχρωμες, δροσερές, χαλαρές και ανάλαφρες με ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και εγγύηση ποιότητας είναι σίγουρο ότι θα σας βγάλουν πολλές φορές από την δύσκολη θέση, χωρίς κανένα  περιορισμό στην επιλογή.


Κλείσιμο



Οι Coqui έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια λάτρεις της άνεσης παγκοσμίως και έχουν χιλιάδες fans και στην Ελλάδα. Ετοιμαστείτε για τις πιο άνετες βόλτες σας και δώστε στις Coqui την πρώτη θέση στην λίστα με τα παπούτσια που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.





H νέα συλλογή Coqui διατίθεται στα αποκλειστικά καταστήματα PAREX, στο E-Shop www.parex.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης