Parex Reflexions Spring/Summer 2017 collection

Parex Reflexions Spring/Summer 2017 collection

Με τον τίτλο Reflexions η PAREX  λανσάρει την νέα της συλλογή για την σεζόν Spring – Summer 2017

Parex Reflexions Spring/Summer 2017 collection
Tα ποιοτικά και άνετα παπούτσια είναι σίγουρα μια υπόθεση που αφορά τις περισσότερες γυναίκες. Τα παπούτσια που αντέχουν στην χρήση και τον χρόνο, είναι ξεκούραστα και ταυτόχρονα στιλάτα, αποτελούν αδιαμφησβήτητα την νέα σιλουέτα  της συλλογής Parex Reflextions
για την σεζόν Spring – Summer 2017. 

Κλείσιμο
Μια συλλογή που  αντικατοπτρίζει την άνεση και την ποιότητα, με πολλά διαφορετικά στυλ, updated σχέδια  με πολλές ανατομικές σιλουέτες, που ποικίλουν από basic και lifestyle, με φωτεινά  καλοκαιρινά χρώματα, μικρές και μεγάλες μεταλλικές λεπτομέρειες, δημιουργούν και εμπλουτίζουν την γυναικεία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, ολοκληρώνοντας το κάθε outfit με μοναδικό Parex look. 



Mε αυτή την συλλογή η PAREX αποδεικνύει πως για περισσότερα από 36 χρόνια εξακολουθεί να αποτελεί τον τέλειο καμβά για μία κομψή και μοδάτη πινελιά που μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα! 



H νέα συλλογή #Reflexions διατίθεται στα αποκλειστικά καταστήματα PAREX, στο www.parex.gr  και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.



www.parex.gr E-mail : info@parex.gr T: 210 3421572
Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο Facebook ParexShoes, Instagram @parex.gr
#reflexions #parexshoes #myparex #parexlovers

PAREX STORES 
Αθήνα, Ιπποκράτους 1 |Πειραιάς, Τσαμαδού 25 | Χαλάνδρι, Αριστοφάνους 18 & Χαιμαντά 19-21 |Μενίδι, Λ. Καραμανλή 103 | Άγιος Στέφανος, Χελμού 19 |Νέα Σμύρνη, Ομήρου 41-43 | Αθήνα, Αγίου Μάρκου 12 | Χαλκίδα, Ερμού 36







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης