Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στο Κολοράντο - Ασύλληπτος ο δράστης

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στο Κολοράντο - Ασύλληπτος ο δράστης

Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους στο σημείο και μια γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στο Κολοράντο - Ασύλληπτος ο δράστης
Τρεις είναι τελικά οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στην Πολιτεία Κολοράντο (δυτικές ΗΠΑ), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν πληγωθεί. Αποφύγετε την περιοχή», τόνισε μέσω Twitter η αστυνομία της πόλης Θόρντον, στην περιφέρεια του Ντένβερ. Αργότερα, διευκρίνισε ότι το συμβάν έχει τερματιστεί.

Κλείσιμο
Τα δύο από τα θύματα, δύο άνδρες, έχασαν τη ζωή τους στο εμπορικό κέντρο ενώ το τρίτο, μια γυναίκα, κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη. Όσο για τον δράστη παραμένει ασύλληπτος, όπως διευκρίνισε με ανάρτησή της στο Twitter η τοπική αστυνομία.

Η αστυνομική διεύθυνση της Θόρντον διευκρίνισε ότι παρότι το περιστατικό έχει τερματιστεί, συνεχίζει το έργο της στον τόπο του εγκλήματος και πρόσθεσε ότι θα δώσει αργότερα πληροφορίες για την υπόθεση στη δημοσιότητα.
σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ.

«Ξαφνικά άκουσα δυνατούς κρότους, αρκετούς, ίσως και έξι. Όλοι έπεσαν κάτω και άρχισαν να ουρλιάζουν. Επικράτησε πανικός» είπε υπάλληλος του καταστήματος που προσπάθησε κι εκείνος να προστατευθεί.



Στη Θόρντον, 16 χλμ. βορειοανατολικά του Ντένβερ, ζουν περίπου 120.000 κάτοικοι.

Πάνω από 33.000 θάνατοι από πυροβόλα όπλα καταγράφονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης