ΗΠΑ: «Πέρασαν» τα ντόνατς για μεθαμφεταμίνη και τον αποζημίωσαν με 37.500 δολάρια

ΗΠΑ: «Πέρασαν» τα ντόνατς για μεθαμφεταμίνη και τον αποζημίωσαν με 37.500 δολάρια

Οι αστυνομικοί το 2015 συνέλαβαν τον 64χρονο όταν εντόπισαν τέσσερις μικρούς λαμπυρίζοντες κρυστάλλους στο αυτοκίνητό του και νόμιζαν ότι ήταν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη

ΗΠΑ: «Πέρασαν» τα ντόνατς για μεθαμφεταμίνη και τον αποζημίωσαν με 37.500 δολάρια
Αποζημίωση της τάξης των 37.500 δολαρίων έλαβε ένας 64χρονος άνδρας, ο οποίος είχε συλληφθεί από ένα απίστευτο αστυνομικό λάθος. 

Ο Ντάνιελ Ράσινγκ, από τη Φλόριντα είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2015 με κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών όταν αστυνομικοί στο Ορλάντο εντόπισαν τέσσερις μικρούς λαμπυρίζοντες κρυστάλλους στο αυτοκίνητό του και νόμιζαν ότι ήταν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. 

Κλείσιμο
Ο ίδιος τους είπε ότι ήταν πιθανότατα η ζάχαρη από τα ντόνατς που είχε φάει νωρίτερα, όμως εκείνοι τον συνέλαβαν για κατοχή μεθαμφεταμίνης, καθώς δύο τεστ που έγιναν επί τόπου έδειξαν ότι πρόκειται για παράνομη ουσία.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καπνίσει ποτέ ούτε τσιγάρου, όχι να κουβαλάω μεθαμφεταμίνη», δήλωσε στην Orlando Sentinel. Μερικές εβδομάδες αργότερα τα εγκληματολογικά εργαστήρια δικαίωσαν τον άνδρα, καθώς αποδείχθηκε ότι όντως ήταν ζάχαρη, και οι κατηγορίες κατέρρευσαν. 

«Δεν μπορούσα ούτε να δουλέψω. Ο κόσμος μπαίνει στο διαδίκτυο και βλέπει ότι έχεις συλληφθεί», τόνισε. 

Την περασμένη εβδομάδα ο Ράσινγκ έλαβε αποζημίωση 37,500 δολαρίων και δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος με την έκβαση της υπόθεσής του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης