Οι πρώτες «γκρίνιες» στον γάμο Ουίλιαμ και Κέιτ: Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θέλει και τρίτο παιδί
Κατά την διάρκεια του επίσημου ταξιδιού τους σε Πολωνία και Γερμανία τον περασμένο μήνα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του έδειχναν να βρίσκονται σε ένταση
, ψιθύρισε στο αυτί του πρίγκιπα Ουίλιαμ η Κέιτ Μίντλετον, όταν στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Πολωνία, το ζευγάρι σε εκδήλωση στη Βαρσοβία έλαβε δώρο ένα μικρό γούνινο αρκουδάκι, ειδικά σχεδιασμένο για νεογέννητα, το οποίο μιμείται τον ήχο που το έμβρυο ακούει στην μήτρα της μητέρας του.
Στο πενθήμερο ταξίδι τους στην Πολωνία και στην Γερμανία ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχαν μαζί τους και τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα Γεώργιο, 4 ετών και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών.
Κλείσιμο
Το αμερικανικό περιοδικό HollywoodLife, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές κοντά στο ζευγάρι, αποκαλύπτει ότι στο τελευταίο ταξίδι τους στο εξωτερικό υπήρξε ένταση μεταξύ του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και της συζύγου του και ο λόγος είναι ότι η Κέιτ θέλει και τρίτο παιδί ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ικανοποιημένος με τα δύο παιδιά που ήδη έχει το ζευγάρι.
«Η Κέιτ προέρχεται από μια οικογένεια με τρία παιδιά. Θεωρεί ότι αυτός ο αριθμός είναι ιδανικός», δηλώνει ανώνυμη πηγή στο περιοδικό. Άλλη πηγή αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό πως ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας δεν περίμενε ότι ο ρόλος του πατέρα θα είναι τόσο δύσκολος.
«Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι πολύ ζωηρά και τρέχουν παντού. Το βασιλικό ζεύγος τα κρατά από το χέρι και δεν έχει μια στιγμή ηρεμίας», αναφέρει η ίδια πηγή.
Ο Φιλ Νταμπιέρ, δημοσιογράφος και συγγραφέας, που επί 30 χρόνια ασχολείται με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, δήλωσε στο περιοδικό Life & Style ότι και αυτός έχει την πληροφορία πως η απόκτηση τρίτου παιδιού είναι θέμα διαφωνίας μεταξύ του Ουίλιαμ και της Κέιτ.
Ο ίδιος, υποστήριξε ότι, όταν πριν 18 μήνες συναντήθηκε με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ σε μια δεξίωση, εκείνη του εκμυστηρεύτηκε: «Αν ήμουν πάλι έγκυος, νομίζω ότι ο Ουίλιαμ θα ήθελε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει!».
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.